Tuotteet

DERMALOGICAlla intohimomme ihon terveyttä kohtaan lähentelee pakkomiellettä. Kun muut puhuvat hemmottelusta, kauneudesta tai koristeellisista pakkauksista, me keskitymme näkyviin tuloksiin ihonhoidossa. Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä ja niitä on saatavana ainoastaan hoitoloista, lääkäriasemilta ja Spa-hoitoloista, koulutetuilta ihoterapeuteilta.

Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita, kaikkien tuote-erien puhtaus on testattu huolellisesti.  Dermalogica käyttää kontaminaatiovapaita pakkauksia ja turvasinettiä, joka takaa ettei tuotetta ole aukaistu. Dermalogica välttää komedogeenisiä ja yleisiä allergiaa aiheuttavia raaka-aineita, kuten mineraaliöljyjä, lanoliinia, keinotekoisia tuoksu- ja väriaineita sekä kuivattavaa S.D. alkoholia. Säilöntäaineena käytämme ainoastaan elintarviketeollisuudenkin käyttämiä säilöntäaineita.

 

Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogican tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. Dermalogica on omistautunut kouluttamaan sarjalla työskentelevät ihoterapeutit, kouluttajat ovat opiskelleet ympäri maailman tunnetussa The International Dermal Institute -jatkokoulutuskeskuksessa. Lue lisää siitä, mitä ihohoidon ammattilainen valitsee kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Vieraile asiantuntijoiden luona osoitteessa : www.dermalogica.fi

 

VARAA AIKA

LAHJAKORTTI