Kasvohoidot

Dermalogica ihoterapeutteina suunnittelemme sinulle joka kerta erilaisen kasvohoidon. Yksilöllisen Face Mapping ihoanalyysin avulla kartoitamme ihosi sen hetkiset tarpeet, kaikki hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon sen hetkisen kunnon mukaan. Valittavanasi on kaksi eri pituista kasvohoitoa, ProSkin60 -tunnin kasvohoito sekä ProSkin30 -puolen tunnin kasvohoito. Molemmat kasvohoidot rakentuvat 10 minuutin hoitomoduleista. Mikäli haluat kasvohoitoosi extra-aikaa pidempää mekaanista puhdistusta, pidempää kasvo- sekä hartiahierontaa tai tehokasta Bt-nano -laitteella tehtävää lihaskiinteytystä varten, voit valita myös ProSkin60 +15 minuuttia.

Lue lisää...

Kädet ja kynnet

Käsihoito suunnitellaan aina alkutilanteen ja haluttujen tulosten mukaisesti. Käsihoito rakentuu kuitenkin tietyistä hoitovaiheista.

Lue lisää...

Jalkahoidot

Jalkahoito sopii kaikenikäisille miehille ja naisille, eikä diabeteskaan ole este kosmetologin tekemälle hoidolle. Virkistävän jalkakylvyn jälkeen poistamme kovelttumat ja känsät, jalta raspataan sekä hoidamme kynnet ja kynsinauhat.

Lue lisää...

Muut palvelut

Sopimuksen mukaan järjestämme hoitolassa tilaisuuksia erilaisille yrityksille, järjestöille, yhteisöille ja työporukoille ennalta sovitun teeman mukaan.

Esimerkkejä teemailloista: Kasvohoitoteema - jokaiselle FaceFit ihonhoito-opastus, yksilölliset ihonhoito-ohjeet sekä opastus tuotteiden käyttöön.

Lue lisää...

Sokeroinnit

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Lue lisää...

VARAA AIKA

LAHJAKORTTI