Kasvohoidot

Dermalogica ihoterapeutteina suunnittelemme sinulle joka kerta erilaisen kasvohoidon. Yksilöllisen Face Mapping ihoanalyysin avulla kartoitamme ihosi sen hetkiset tarpeet, kaikki hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon sen hetkisen kunnon mukaan. Valittavanasi on kaksi eri pituista kasvohoitoa, ProSkin60 -tunnin kasvohoito sekä ProSkin30 -puolen tunnin kasvohoito. Molemmat kasvohoidot rakentuvat 10 minuutin hoitomoduleista. Mikäli haluat kasvohoitoosi extra-aikaa pidempää mekaanista puhdistusta, pidempää kasvo- sekä hartiahierontaa tai tehokasta Bt-nano -laitteella tehtävää lihaskiinteytystä varten, voit valita myös ProSkin60 +15 minuuttia.

Kasvohoitosi rakennetaan seuraavista käsittelyistä:

    • alkupuhdistus
    • Face Mapping-ihoanalyysi
    • kuorinta/mahdollinen höyrytys
    • mekaaninen ihonpuhdistus
    • paineluhieronta
    • yksilölliset tehoaineet
    • hoitonaamio
    • loppuvoiteet

Kasvohoitoa useimmiten tehostetaan myös erilaisilla laitteilla, mikäli asiakkaalla ei ole mitään estettä laitteiden käytölle. Meillä on käytössä tehokkaat bt-micro -ultraääni ja bt-nano -mikrovirtalaitteet. Bt- micro -ultraäänilaitteessa yhdistyvät ultraäänen ja mikrovirran hyödyt. Ultraääntä käytetään kasvohoidoissa tehostamaan pintapuhdistusta, kuorintaa, ihonpuhdistusta sekä tehoaineiden ja naamioiden imeyttämistä.  Ultraääntä käytetään etenkin ikääntyneen, elottoman ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Ultraääni sopii myös herkistyneelle iholle, koska sillä saadaan hellävaraisesti tehokkaita ja näkyviä tuloksia.

Bt-nano -mikrovirtalaitetta käytetään etenkin ihon kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen. Mikrovirta on yksi suosituimpia hoitoja ikääntyneelle iholle, tulokset ovat välittömiä ja ne kohenevat jokaisella hoitokerralla. Sadoissa lääketieteen tutkimuksissa on ylistetty mikrovirtaa. Lääketieteessä sitä käytetään vammojen ja haavojen hoitoon sekä lihasten kuntouttamiseen ja lymfoödeemaan. Ihoterapeutteina käytämme mikrovirtaa ryppyjen vastaisessa taistelussa, parantaen ihon ulkonäköä ja rakennetta. Mikrovirta uudelleenkouluttaa lihaksia, lisää veren- ja lymfakiertoa, lisää kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, hajottaa kovettunutta kollageenia, lisää proteiinisynteesiä, glukogeneesiä ja kuljetusta solukalvon läpi sekä lisää mitokondrion toimintaa.

FaceFit -10 minuutin pikahoito opn tehokas apu yksittäiseen iho-ongelmaan, hoidoissa saat aina myös huolellisesti tehdyn ihoanalyysin sekä kotihoito-ohjeet sekä opastusta tuotteiden käyttöön. 

ProPower Peel on erityisen tehokas kemiallinen kuorinta, parhaita tuloksia saadaan usean kerran sarjahoidolla, mutta jo yksittäisestä hoitokerrasta saat näkyviä tuloksia.


facemap girl6 2

Face Mapping

 

Face Mapping on Dermalogican ainutlaatuinen ihoanalyysimenetelmä. Face Mappingin avulla asiakkaalle suunnitellaan ja yksilöllistetään hoitoelämys ja keskitetään hoidon tulokset ihon päähuolenaiheisiin. Kasvot ja kaula käydään sentti sentiltä läpi, otsaluupilla terkastellen ja sormilla tunnustellen. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen ihon alue hoidetaan yksilöllisesti. Saat myös kattavat kotihoito-ohjeet tarpeidesti ja toiveidesi mukaisesti.

 

 

 

VARAA AIKA

LAHJAKORTTI