Kasvohoidot

Dermalogica ihoterapeutteina suunnittelemme sinulle joka kerta erilaisen kasvohoidon. Yksilöllisen Face Mapping ihoanalyysin avulla kartoitamme ihosi sen hetkiset tarpeet, kaikki hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon sen hetkisen kunnon mukaan.

Kasvohoitosi rakennetaan seuraavista käsittelyistä:

  • alkupuhdistus
  • Face Mapping-ihoanalyysi
  • kuorinta/mahdollinen höyrytys
  • mekaaninen ihonpuhdistus
  • paineluhieronta
  • yksilölliset tehoaineet
  • hoitonaamio
  • loppuvoiteet

Kasvohoitoa voidaan mahdollisesti tehostaa myös erilaisilla laitteilla. Meillä on käytössä tehokkaat bt-micro -ultraääni ja bt-nano -mikrovirtalaitteet. Bt- micro -ultraäänilaitteessa yhdistyvät ultraäänen ja mikrovirran hyödyt. Ultraääntä käytetään kasvohoidoissa tehostamaan pintapuhdistusta, kuorintaa, ihonpuhdistusta sekä tehoaineiden ja naamioiden imeyttämistä.  Ultraääntä käytetään etenkin ikääntyneen, elottoman ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Ultraääni sopii myös herkistyneelle iholle, koska sillä saadaan hellävaraisesti tehokkaita ja näkyviä tuloksia.

Bt-nano -mikrovirtalaitetta käytetään etenkin ihon kosteuttamiseen ja kiinteyttämiseen. Mikrovirta on yksi suosituimpia hoitoja ikääntyneelle iholle, tulokset ovat välittömiä ja ne kohenevat jokaisella hoitokerralla. Sadoissa lääketieteen tutkimuksissa on ylistetty mikrovirtaa. Lääketieteessä sitä käytetään vammojen ja haavojen hoitoon sekä lihasten kuntouttamiseen ja lymfoödeemaan. Ihoterapeutteina käytämme mikrovirtaa ryppyjen vastaisessa taistelussa, parantaen ihon ulkonäköä ja rakennetta. Mikrovirta uudelleenkouluttaa lihaksia, lisää veren- ja lymfakiertoa, lisää kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, hajottaa kovettunutta kollageenia, lisää proteiinisynteesiä, glukogeneesiä ja kuljetusta solukalvon läpi sekä lisää mitokondrion toimintaa.


facemap girl6 2

Face Mapping

 

Face Mapping on Dermalogican ainutlaatuinen ihoanalyysimenetelmä. Face Mappingin avulla asiakkaalle suunnitellaan ja yksilöllistetään hoitoelämys ja keskitetään hoidon tulokset ihon päähuolenaiheisiin. Kasvot ja kaula on jaettu neljääntoista alueeseen, jotka käydään yksitellen sentti sentiltä läpi, otsaluupilla terkastellen ja sormilla tunnustellen. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen ihon alue hoidetaan yksilöllisesti.

 

 

Skin Bar

Skin Bar on Dermalogican oma ihonhoitobaari, jossa ihoterapeutti tarkastaa ensin ihon kunnon ja määrittelee sen tarpeet. Sitten onkin sinun vuorosi tehdä ihoterapeuttisi opastuksella itsellesi kasvohoito. Näin pääset kokeilemaan tuotteita ja opettelemaan niiden oikean käytön, jotta saat myös parempia tuloksia. Kaikkeen tähän menee aikaa vain 30 minuuttia. Tätä on hauska tehdä yksin, ystävän kanssa tai isommassa porukassa.

 

BioSurface Peel

BioSurface Peel on Dermalogican ainutlaatuinen kemiallinen kuorintahoito, joka vie ihosi terveyden uudelle syvyydelle. Tämän tehokkaan, ihoa uudistavan hoidon ovat kehittäneet Dermalogican ihonhoidon asiantuntijat yhteistyössä International Dermal Instituten kanssa. Tämä hoito on ihanteellinen vähentämään aknea, pigmentaatiota ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.

BioSurface Peel on suunniteltu toimimaan ihon luonnollisen kemian kanssa, ei sitä vastaan. Monet kemialliset kuorinnat ovat kovin voimakkaita ja niihin voi liittyä rajuja sivuvaikutuksia, kuten tulehdusta, pigmenttimuutoksia ja arpia, jotka voivat kestää jopa kuukausia. Ainutlaatuisen BioSurface Peel hoidon ansiosta voit saada kemiallisen kuorintahoidon näkyvät vaikutukset ilman näitä sivuoireita. BioSurface Peel poistaa turvallisesti ihon pinnasta elottoman ihokerroksen ja auttaa alla olevaa ihoa uudistumaan, lopputuloksena tasainen ja elinvoimainen iho.

Hoito koostuu neljästä eri vaiheesta. Hoito aloitetatan tuotteella, jonka tehokas betahydroksihappoyhdiste poistaa elottomia soluja, öljyjä ja iholle kertynyttä likaa. Tämän jälkeen tehokkaat entsyymit irrottavat ihosoluja ja stimuloivat solujen uusiutumista. Kolmannessa vaiheessa aktiiviset ihoa tasoittavat raaka-aineet maksimoivat ihon uusiutumisen. Lopuksi ihoa rauhoitetaan tuottella, jonka rauhoittavat kasviuutteet vähentävät tehokkaasti mahdollista ärsytystä ja punoitusta.

Ihosi kunto, ihohuolesi ja sitoutumisesi käsittelyn jälkeiseen ihon hoitoon vaikuttavat hoitojen tiheyteen ja BioSurface Peel hoitojen tuloksiin. Tällä hoidolla saa uskomattomia tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta pysyvämpiä tuloksia varten suunnitellaan sarjahoito.  3-6 hoitokerran sarjahoito suunnitellaan 6-12 viikon ajalle, samalla suunnitellaan  myös hoitoja tukeva tehokas ja hellävarainen kotihoitorutiini. Heti BioSurfase Peel hoidon jälkeen iho saattaa näyttää punoittavalta ja ärtyneeltä, koska iho käy läpi normaalia uusiutumisprosessia.  Nämä pienet sivuvaikutukset hälvenevät pikaisesti oikeanlaisen jälkihoidon ansiosta.

VARAA AIKA

LAHJAKORTTI